Friday, July 6, 2007

Nicu domneste Actu I

Nicu este un personaj care transcende conditia umana sau conditia timpului si a spatiului in general, el, cum sa zic, arata asa cum se vede. Vi-l prezint pe Nicu. Nu este asiatic pentru ca nu se coboara la asemenea trivialitati. E un om cu niste valori morale implacabile si niste valori imorale cel putin la fel de.

Nicu are foarte multi bani. Multi multi multi. Dar nu-i tine in banca pentru ca nu are incredere in bancheri pentru ca-i considera niste tocilari infecti care lucreaza cu banii altora pt ca n-au bani proprii ceea ce i se pare profund gresit. Cu toate ca are bani, Nicu traieste intr-o garsoniera-cubicul de 10 metri patrati. Garsoniera asta are o debara de 100 de metri patrati pe care Nicu n-o foloseste - este modul lui de a arata muie lumii si de a fi iconoclast din oficiu. In debara stau lucrurile insignifiante cum ar fi maturile, banii si bebelusii morti din belize cu care se hranesc ocazional veveritele care-l viziteaza din cand in cand pe Nicu.

El e foarte dragastos cu animalele in sensul in care nu le calca cu masina, pentru ca oricum, Nicu nu iubeste, Nicu doar nu uraste.
Nicu loveste oamenii care spun ca poate sa aiba incredere in ei pentru ca paradoxul i se pare atat de exorbitant incat nu vede nici o alta solutie in afara de a good smack in the kisser. Nicu nu poate sa aiba incredere in oamenii care-i spun sa aiba incredere in ei pentru ca daca n-are incredere in ei cum sa aiba incredere cand ii spun sa aiba incredere in ei. Nicu e un tip complex cu mai multe nivele si o barba. Nu recurge foarte des la violenta, decat atunci cand e atat de descumpanit de imbecilitatea din jurul lui ca vrea sa-si exprime in cel mai plastic mod cu putinta sentimentele care-l vibreaza. Si Nicu e un tip destul de vibrant.

Nicu este un tip foarte cult, de fapt, si foarte activ si constient de situatia socio-politica a lumii. Dar mai ales socio. Si mai ales este implicat in religie. E foarte ingrijorat atunci cand preoti catolici beti bukkake-aza un tanar de 7 ani.

Societatea noastra se descheie din ce in ce mai mult la pantaloni.

No comments:

 

Free Blog Counter