Monday, November 5, 2007

dumnezeu in tribunal si lumanari in penis

Dosarul în care Dumnezeu a fost dat în judecată, clasat de procurorii timişoreni

Dosarul în care Dumnezeu a fost dat în judecată de un deţinut din penitenciarul timişorean a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara deoarece nu a fost găsită adresa Creatorului.

Potrivit rechizitoriului, Pavel Mircea, condamnat la 20 de ani de puşcărie pentru omor, l-a chemat în 2005 în instanţă pe Dumnezeu deoarece, contrar 'contractului' făcut la Botez, prin care Divinitatea trebuia să-l apere de toate cele rele, Dumnezeu nu s-a ţinut de cuvânt şi l-a lăsat pradă în calea Satanei, care l-a împins la omor.

Mai mult decât atât, deţinutul, în vârstă de 40 de ani, s-a constituit şi parte vătămată, acuzându-l pe Dumnezeu de luare de mită şi înşelăciune şi cerându-i Acestuia să-i înapoieze toţi banii pe care el i-a cheltuit pe lumânări şi slujbe plătite la preoţi care nu au avut nici un efect.

Soluţia pusă de anchetatori pe plângerea deţinutului a fost aceea de neîncepere a urmăririi penale sub motivaţia că Dumnezeu nu este o persoană reală şi nu are domiciliu.

nice. si cineva zice acolo "Comunismul L-a negat pe Dumnezeu, Democratia Il da in judecata..."

Piatra Neamţ: Un bărbat a ajuns la spital cu o lumânare înfiptă în penis


Bărbatul le-a povestit medicilor că a avut o aventură de o noapte cu o femeie din satul Tarcău unde se afla şi mănăstirea în care trăieşte de aproape un an.

Lucrurile n-au mers tocmai bine, dar omul spune că nu-şi mai aminteşte pas cu pas ce s-a întâmplat pentru că s-a îmbătat. Iar când s-a trezit din mahmureală, avea o lumânare înfiptă pe canalul uretril.

După ce s-au minunat de acest caz, medicii au decis să-l opereze marţi şi să-l scape de necaz. Bărbatul nu s-a gândit încă dacă va depune reclamaţie la poliţie împotriva femeii care a râs de el. Sigur este însă faptul că nu se mai poate întoarce la schit.

TOLD YOU SO, fat man!

No comments:

 

Free Blog Counter