Friday, December 15, 2006

accepted !


Peisajul din poza e cu niste pusti care transcend betia (sau nu) dupa ce si-au facut propriul lor colegiu in Accepted din 2006. Chestia misto cu filmul asta e ca nu e numai pentru cinefilii de duminica si fanii american pie si a se sublinia NUMAI (l-as sublinia daca as sti cum). Pt ca daca te uiti la filmul asta prin prisma americii in care daca intr-un orasel din statul Ohio, cred, sau oricum, daca intr-un orasel al carui nume e redundant dintr-un stat al carui nume l-am uitat, detonezi un focos nuclear primesti amenda 500$. 
Si daca te prind cu posesie de focos nuclear iei 200$ amenda.
Si iranienii au probleme cu focoasele nucleare. In fine, daca privesti filmul prin prisma asta,sigur, nu e decat un alt teen movie de cacat facut de un individ pe nume Steve Pink. Daca-i dai o sansa filmului (ceea ce ma mir c-am facut) o sa vezi ca pe undeva incearca sa fie inteligent* si pe undeva chiar reuseste. Ideea e ca, daca-i dai sansa asta, poti sa-l iei ca pe un STICK IT TO THE MAN sordid din start (scriu asta 
si mie frica ca ofer cam multe merite filmuletului astuia, poate 
aveam eu chef sa stick it to the man - intrun sens pur politicpunk). 
O fantezie complet irealizabila in lumea reala, nu in america, 
pt ca in america se joaca cu focoase nucleare si judecatorii se masturbeaza in salile de judecata (true story), dar asta e una dintre cele mai frumoase lucruri la cinema: vedem chestii irealizabile.  Problema e ca producatorii si, ma rog, echipa, s-au cacat pe ei si n-au avut curajul sa duca chestia asta pana la capat asa ca au lasat si partea American Pie-ish.

Oricum, ideea e ca intr-o mare plina de pahare pe jumatate goale care-i teen-movie-ul hollywoodian de azi, asta m-a binedispus si pare pe jumatate plin si asta-i tot ce conteaza.

* - inteligent... hmm... poate-s un pic prea generos.

1 comment:

korben said...

steve pink adica stefan pizda.lolozaurus rex

 

Free Blog Counter