Wednesday, September 12, 2007

a bad start

am avut un inceput de saptamana absolut infect. cu niste complicatii la dentist care mi-au futut complet ziua de azi, dar pe de alta parte am descoperit noi intensitati ale durerii de dinti. Bine, nici nu-mi mai amintesc ce-am vazut asa ca o sa scriu despre alea pe care le tin minte.

Club Dread - un pseudohorror al lui Jay Chanrknadejsahar, ete cacat. Sa-si mai scurteze din nume sau sa nu mai fie indian. Oricum, e tipu care a facut Beerfest si are un umor destul de atipic, e undeva intre scary movie si zoolander, dar cu mult bun gust si mult bun simt. Deci toate bune. El se tot joaca cele mai imbecile personaje din filmele lui. Poate pentru ca are o moaca de imbecil. Dar face filme foarte distractive. Un foarte foarte nice touch la sfarsit cand moare Juan, baiatu care a fost la inchisoare pentru sex cu o capra, pesemne ca dupa ce a vazut What is sodomy din filmu lu woody allen, asa, cand e el in apa si 2 tipe in barca, in timp ce moare, foarte titanic-esque, zice "maybe... one last kiss" si gagica-sa da, sigur, da' tipu zice "no, i meant you two kiss". Foarte frumos

This Film Is Not Yet Rated - Da, pai ce scriam eu acolo in nuditate vs gore. Filmu asta e despre cat de imbecila e comisia MPAA, condusa de imbecili, pe o idee imbecila si fascista, o mare pata neagra pe america pe care majoritatea o omit, o institutie de cenzura absolut aberanta. Si se dau tot felul de exemple in sensu asta, cum in boys don't cry n-au nici o problema cu toate bataile pe care si le ia Hillary Skank, sau ca e impuscata-n cap, in schimb au mari probleme cu faptu ca chloe sevigny are orgasm. Si ma rog, un exemplu perfect viabil, pe care dupa aia il urmeaza cu tot felul de chestii feministe (in interviu cu lesbiana care a facut filmu) gen aia care sunt speriati de "female pleasure". O fi, n-o fi, nu e deloc relevant.

Si chestia asta e atat de transparenta ca nu stiu ce cacat le-a luat atata timp sa faca un film despre ea in natiunea aia de imbecili. Adica o mana de cica "average parents" decid ei ce sa se taie si ce nu in niste filme de alde kubrick, waters etc. - ca nimeni nu vrea rating nc-17 ca dupa aia e pa pa marketing drept care editeaza dupa voia comisiei ca sa primeasca R. Mai toti. Da' comisia asta e o marsavie din-aia gen tiganu mic care vine injura scuipa si fuge. Daca handicapatii de americani ii lasa sa scape cu cacaturi d-astea atunci na, si-o merita. Da' ma deranjeaza mai ales ipocrizia asta cu average parent care-si protejeaza copii - ca in spatele chestiei asteia se ascund, ca sunt gen sfaturi pentru parinti. Parinti ai caror copii pesemne ca stiu ce-i aia dirty sanchez si felching da' sa nu cumva sa vada un san pe ecran ca o sa creasca mari si o sa se duca la Columbine si o sa faca un big big orgy. Ce frumos ar fi fost daca baiatu de la Columbine in loc sa se duca sa impuste oameni s-ar fi dus sa faca sex (de comun acord, bien sur) cu toate fetele de acolo. Ei bine, intr-o societate altfel lipsita de scarne gen MPAA (care functioneaza sub anonimat, sunt gen CIA), ideea n-ar mai fi asa aberanta. Avem nevoie de o mica invazie de hipioti sa mai echilibreze balanta. Sau daca Mario Bava n-ar fi fost mort, saracu, sa se duca sa le zica dracu cum se face chestia asta.

No comments:

 

Free Blog Counter