Tuesday, August 21, 2007

blades of glory

Incepe pe Time to say goodbye Sarah Brightman si Andrea Bocelli. I-am vazut o data la tv. Si cum se tot freca ea de el, am fost curios, sau dracu stie din ce motive am cautat pe youtube si am vazut ca face exact aceeasi chestie in fiecare concert. E absolut scarbos si penibil cum contraface ea sentimente pe scena si cum il mangaie pe el zicandu-i "orbu mamii, canta, canta" si asta de fiecare data zambeste asa cu zambetul lui de orb. Imi imaginez ca noaptea il ademeneste in padure in intuneric si-i tipa printr-un sistem 5.1 "FUTU-TI MORTII MA-TII DE ORB". Serios.

Oricum, foarte dragut filmu. Adica ma rog, la nivelu Talladega Nights, doar ca Jon Heder, mormonul din japonia, e infect. Astia care sunt numiti "frat pack" - luke & owen wilson, will ferrel si ben stiller au toti carisma cu galeata, asta e pur si simplu retardat. Eu n-am rezistat sa vad cacatu de Napoleon Dynamite ca era atat de fortat si atat de neinteresant. Domnu Jon Heder n-are ce cauta aici, n-are ce cauta nicaieri de fapt. El e racolat de la o manastire de un nene bogat care-l transforma intr-un mare patinator artistic si arata ca o femeie. Si e foarte delicat el, ca un strut. Villain-ul, vulgar, genul fut-tot-ce-misca, e Will Ferrel. In fine, ei fiind rivali, ajung la egalitate pt aur si se bat si sunt dati afara din patinaju artistic si nu mai patineaza si intr-un final trebuie sa coopereze ca sa intre la perechi de patinatori. Dar Will Ferrel e superb. Si si-a improvizat majoritatea dialogurilor. Par example: "Ice doesn't belong here (arata spre inima), it belongs out there, out on the ice, in an ice rink". Superb. Mergand mai departe spre the main event:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visu oricarui fan The Office, nu? Jenna Fischer, Pam, secretara timid-cumintica din The Office incearca sa se culce cu Will Ferrel la ordinele fratilor (de fapt un frate si-o sora - nu exista un cuvant in romana gen siblings?) ei malefici si incestuosi, idoli americani, pe nume Van Waldenberg. Splendid. Nu stiu daca ea arata asa spectaculos sau pur si simplu toata lumea astepta asa ceva de la ea pt ca in serial are tot timpu bluze pana-n gat si e orice numai sex nu. In rest joaca cam acelasi rol cu ala din The Office, nu ma astept sa devina vreo actrita sau ceva. E irelevant oricum. Important e ca Jon Heder e infect.

No comments:

 

Free Blog Counter