Tuesday, August 14, 2007

Masina este mai adanca decat acum trei zile

Pentru ca este.

until death ultimu film al lui Van Damme, de acum, din 2007. El e mai vestejit ca niciodata. Nici nu mai incearca sa joace. E socant sa-l vezi pe omu care facea spagatu cum abia se mai misca pe ecran. N-am inteles exact ce se intampla, el e politist ceva, e impuscat intra-n coma se trezeste si pare ca omoara oameni, dar nu e relevant oricum.

universal soldiers nu stiu daca are vreo legatura cu filmul glorios cu van damme (primu ca al doilea e un jeg - parca). De fapt stiu ca n-are, dar nu stiu daca pretinde sa aiba. Niste indivizi raman captivi pe o insula si sunt vanati de niste super soldati despre care nu stim exact care-i treaba. Dar oricum, sunt 3 fete in mini grupuletu de supravietuitori (a ce, nu stiu), doua sunt blonde, si regizoru a fost destul de istet sa le dea maieuri diferite ca sa le putem distinge. Si destula autoironie cat sa faca referinta la Lost. In rest, o imbecilitate filmata home movie pe o insula cu actori din gay porn. Si fetele nu vor sa se dezbrace. E film d-ala cu maieuri indestructibile.

prey - PRADA. Da, robocop merge la safari cu familia si familia ramane cumva izolata in mijlocu desertului intr-un jeep, inconjurati de lei furiosi. Robocop nu e in jeep, nu stiu exact de ce. Dar remarcabil e ca jeepu avea benzina, dar se pare ca doamna mama intre a incerca sa conduca si a se lupta cu lei flamanzi alege ultima varianta. In fine, apare robocop, se lupta pe-acolo cu leii si supravietuiesc toti. Yey.

the returner - the returner e o fata care se tot intoarce din viitor ca sa previna nu stiu ce invazie extraterestra pt ca in timpu ei umanitatea era deja damnata. Nu stiu daca reuseste sau nu, prima parte era plictisitoare si plina de flashbackuri care arata cum se intoarce ea din viitor. Film japonez.

premonition - si capodopera serii. Dar nu ca filmul ar fi fost bun, subtitrarea era geniala. Ii datoram multe lui Tarek (parca) care probabil este un fel de chinez/turc care nu stie romana si care ne-a facut onoarea de a incerca sa subtitreze filmu asta japonez si aveam numai propozitii ca cea din titlu. In fine, filmul este neinteresant ceva cu un tata care vede viitoru in ziar, moare fi-sa si cumva la sfarsit el se intoarce in timp si-o salveaza pe fi-sa si se sacrifica el. mda

candy stripers - o forta extraterestra inventata fara nici o tentativa de explicatie, sub forma unei chestii organice care-si penetreaza gazdele o penetreaza pe o fata oarba care ajunge intr-un spital si infecteaza tipele care impart bomboane. Fetele fac sex cu juma de spital si ii infecteaza si pe aia. Infectia e transmisibila pe cale orala. Dupa parerea mea mult prea putini sani pt un film cu un asemenea pretext. Ceva adolescenti prinsi in spital alearga in ultima jumatate a filmului pe-acolo si injecteaza fetele cu insulina - asta era antidotu pt fetele ahtiate dupa zahar. La sfarsit sare in aer spitalu, toti supravietuiesc, a, minus unu caruia i-a muscat pula una din fetele cu zahar si nu stiu exact ce parere are domn regizor despre anatomia umana dar ce-a ramas in urma nu e... bine. Si n-am aflat ce era cu chestia organica.

Mi se pare foarte amuzant ca userul meu pt google e @yahoo.com deci HA.

No comments:

 

Free Blog Counter